Välkommen till vår webbshop!

TALAMEDTECKEN.SE erbjuder böcker med enkla tecken för dig som kommunicerar med små barn! Vårt mål är att du som handlar på TALAMEDTECKEN.SE ska få nytta och glädje av teckenspråk. Om fler lär sig tecken så öppnas möjligheterna till större förståelse och kommunikation mellan människor! 

Har du frågor eller behöver hjälp? Läs mer om vanliga frågor under FAQ eller använd kontaktformuläret under Kontakt.

Produkter
Bokpaket 1 - tre böcker!
Artikelnr: 53
Leveranstid: Tillfälligt slut
Klicka nedan för att se fler/större bilder.

Bokpaket med de tre första böckerna:

Tala med tecken!

Användbara tecken för bebisar och andra kommunikationssugna!

Vi tecknar om djur!

Tecken för våra vanligaste djur och andra tillhörande ord!

Vi tecknar om fordon!

Våra vanligaste fordon och ett par andra ord som hör till!

Böckerna utgår från det svenska teckenspråket och tecken som stöd (TSS) till skillnad mot t ex Baby Signs, som till största delen utgår från det amerikanska teckenspråket (ASL).

I början kan boken användas mer som pekbok eller bilderbok, gärna tillsammans med en vuxen, som kan hjälpa till att tolka bilderna. I första hand ska bilderna locka både barn och vuxna att tycka det är roligt!

Inlärning av tecken från bok görs utifrån text- och bildbeskrivning främst av en vuxen, som sedan visar och använder tecknet i vardagliga situationer med barnet. Sedan kan man tillsammans tala och teckna kring bilderna, som inbjuder att tittas på många gånger och som stimulerar både fantasi och smilband. Fler och fler tecken kan vävas in efter hand. Vad gör figuren på bilden? Hur känner han sig? Vad har han på sig? Vad händer runtomkring?

Varje bok innehåller tio tecken. På vänstra sidan finns en enkel teckenbeskrivning, som är tänkt att komplettera bilden till höger. Sedan finns också en mer förklarande text utifrån Svenskt teckenspråkslexikon eller liknande längst ner på textsidan. Samma tecken tas inte upp i flera böcker. I första boken finns t ex tecknet för sko. Därför finns inte sko med i boken om kläder.

Antal tecken: 10 st/bok
Kategori: vardag, djur, fordon 

1000+ KUNDER ÖVER HELA SVERIGE!

Över 1000 kunder i hela Sverige uppnår goda resultat med Tala med tecken-böcker! Beställ var som helst, när som helst.


SÄKERT OCH TRYGGT

Din information hanteras med 256 bitars kryptering (samma säkerhetsnivå som banker använder sig av), så du kan vara säker på att din information är säker.


100% NÖJDKUNDHET

Om du av någon anledning är missnöjd med ditt köp, kontakta oss inom 14 dagar!

Via länken nedan kan du läsa om köpvillkor och GDPR.

Läs mer >>