Referenser

Klicka på länkarna nedan för att läsa om några av de positiva upplevelser familjer och yrkesverksamma runt om i Sverige har haft kring tecken. Ett speciellt tack till alla er som tog er tid att delge era kommentarer och upplevelser med våra Tala med tecken-böcker och för er tillåtelse att använda era inspirerande berättelser.

Kommentarer om böckerna
Inspirationsberättelser - privatpersoner
Inspirationsberättelser - yrkesverksamma

Delge din berättelse

Det vore väldigt roligt om du skulle vilja dela med er av era upplevelser och inspirera andra!

Om du skulle vilja delge din berättelse, så finns det tre sätt:

  1. Skicka e-post med din berättelse (bifoga gärna bilder).
  2. Spela in en Youtube-video, skicka oss länken via e-post så publicerar vi filmen på hemsidan.
  3. Ring 073-180 49 28 och lämna din berättelse muntligt eller lämna ditt meddelande efter tonen. Glöm inte lämna namn och kontaktuppgifter, så vi kan nå dig!

Alla barn är unika och utvecklas olika. Tecken, liksom tal, tar tid att lära sig och resultaten kommer inte på en gång. De flesta barn som lärt sig tecken brukar dock få lättare att sedan lära sig prata, då de redan förstått hur kommunikation fungerar och sambandet mellan ljud och vad ord betyder. Ha tålamod och ge inte upp! Genom att upprepa tecknen i vardagen som komplement till talet under en längre tid, kan man få upplevelser med barnet som man annars troligen behövt vänta flera månader längre på. Det är otroligt spännande och stor lycka, inte minst för barnet, att barnet kan göra sig förstådd långt innan talet kommer!

Om grundaren

Anette Grundahls hängivna arbete med tecken för barn har gjort henne till en betrodd källa bland föräldrar och pedagoger.

Hennes välkända bokserie Tala med tecken! har hjälpt många små och stora barn att utveckla deras språkförmåga.

Registrera dig -
100% GRATIS!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev Teckentips och lär dig mer om tecken för barn.
Förnamn:  
E-postadress: