Vision

Min vision är att ge alla barn bästa möjliga start i livet!
Det är en oerhörd lycka att se sitt barn kunna ”tala om” vad han/hon vill redan som väldigt liten. För barnet är det en trygghet att kunna uttrycka sina behov, att förstå och bli förstådd, som är en viktig del i livet! Jag önskar att både barn och föräldrar ska få uppleva dessa underbara ögonblick så snart som möjligt! Tecken och gester hjälper er på vägen!

Man vet inte vilka barn, som kan behöva extra stöd i framtiden för att kommunicera. Med tecken och gester redan från spädbarnstiden ges alla barn samma förutsättningar från början!

Tecken och gester - en naturlig del av vardagen i kontakter med små barn!
En dröm är att kunna ge alla nyfödda barn den första boken - med föräldrarna som språkguide! Bara några få tecken kan göra livet både enklare och roligare. Det är inte så lätt att vara vare sig förälder eller barn alla gånger... Jag önskar att personal på BVC, på förskolor, inom sjukvården och andra yrkeskategorier i framtiden använder mer tecken och gester. Att lära sig kommunikation med tecken kommer att vara lika naturligt som att lära sig engelska i skolan. Små barn växer och blir stora, och som ringar på vattnet blir tecken och gester en naturlig del av vardagen och en tillgång i livets olika möten och skeenden.

Möjligheter och fördelar med tecken och gester - för alla!
Användandet av tecken och gester ökar kommunikationen och förståelsen mellan människor. Det öppnar fönster och bygger broar mellan både barn och vuxna, varav en del av olika orsaker dagligen använder tecken för att kommunicera.

För att lättare jobba med min vision har jag startat företaget och förlaget SignifiSense. Jag hoppas vi blir många fler som delar visionen framöver!

Jag önskar mina barn det allra bästa - en önskan jag tror jag delar med de flesta föräldrar! Tecken och gester bidrog till att ge både mina barn och oss som föräldrar bästa möjliga start på livets förunderliga resa! Detta vill jag dela med mig av till er!

 

Registrera dig -
100% GRATIS!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev Teckentips och lär dig mer om tecken för barn.
Förnamn:  
E-postadress:  
Perfekt present till barn som nyligen fått föräldrar!
 
Perfekt present till barn som nyligen fått föräldrar!
 
Användbara första tecken för bebisar och andra kommunikationssugna!