SignifiSense

Förlaget och företaget

Visionen föddes med namnet alfasigna och har senare blivit företaget och förlaget SignifiSense. SignifiSense är egentligen en hopdragning av Significant Sense. Orden kan tolkas på en massa olika sätt - och det är lite meningen också! Jag vill försöka fånga det betydelsefulla med känsla - det ska kännas roligt, vara enkelt, meningsfullt, inspirerande och fylla sinnena!

Logotypen för SignifiSense är de två S:en som mot varandra tillsammans bildar ett hjärta. För mig symboliserar det kärlek genom olika former av kommunikation och engagemang som ger glädje i livet!

Färgerna har fått inspiration ur lila och purpur. Purpur har sedan gammalt varit en färg som symboliserat olika former av vikt och betydelse. Lila får här representera en blandning av traditionellt pojkblått och flickrött, som därmed tillsammans får symbolisera alla barn - stora som små. Lila färg är inte helt oviktigt i andra sammanhang... om man som min make har sitt ishockeyhjärta i Karlstad och släcker sin törst med värmländsk koffeindryck!

Jag önskar mina barn det allra bästa här i livet - en önskan tror jag att jag delar med alla föräldrar! Därför vill jag mer än gärna dela med mig till andra genom mitt första projekt: Tala med tecken-böckerna.

Pengar som kommer in får finansiera kommande böcker samt sponsra och bidra med gratis böcker till olika verksamheter - t.ex. Nätverk Värmland, Läkarmissionen. Genom att ha fadderbarn genom Barnfonden och via delaktighet i Framtidsfonden, så försöker jag och familjen även bidra till en bra start i livet för barn på andra sätt. Av eget intresse som förälder är jag och övriga i familjen medlemmar i Autism- och Aspergerförbundet och jag ingår i styrelsen för Autism- och Aspergerföreningen Värmland.

Det finns flera projekt jag hoppas blir möjliga att i framtiden förmedla med significant sense - "SignifiSense"!

Jag vill visa på möjligheterna och fördelarna med tecken och gester - för alla!
Gnugga händerna och häng med!

Varma värmländska välkomstkramar
Anette med familj

Vision

   Ge alla barn bästa möjliga
   start i livet!

   Tecken och gester - en naturlig
   del av vardagen i kontakter med
   små barn!

   Möjligheter och fördelar med
   tecken och gester - för alla!

Registrera dig -
100% GRATIS!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev Teckentips och lär dig mer om tecken för barn.
Förnamn:  
E-postadress:  
Perfekt present till barn som nyligen fått föräldrar!
 
Perfekt present till barn som nyligen fått föräldrar!
 
Användbara första tecken för bebisar och andra kommunikationssugna!